MENU LUNCH 1 zestaw 19-23.02.18 
W GODZ. 12.00-17.00
CENA ZESTAWU 17 zł. + NA WYNOS 1.40 zł.

PONIEDZIAŁEK ( 19.02 )
Ogórkowa.
Strogonof wołowy, kasza burgur.
Surówka z białej kapusty.

WTOREK ( 20.02 )
Krupnik.
Kotlet mielony, ziemniaki .
Marchewka z groszkiem.

ŚRODA ( 21.02 )
Minestrone.
Placek po zbójnicku.
Ogórek kiszony.

CZWARTEK ( 22.02 )
Zacierkowa.
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki.

PIĄTEK ( 23.02)
Barszcz ukraiński.
Miruna z pieca w sosie kaparowym, ziemniaki.
Pieczone warzywa.


POLECAMY KOMPOT W CENIE 3 PLN.

 

MENU LUNCH 2 zestaw 19-23.02.2018
W GODZ. 12.00-17.00
CENA ZESTAWU 17 PLN. + NA WYNOS 1.40 PLN.


PONIEDZIAŁEK ( 19.02)
Krem z kalafiora.
Pierś kurczaka faszerowana serem i pomidorem suszonum,
ziemniaki i mix sałat z sosem winegret.

WTOREK ( 20.02 )
Krem z pomidorów.
Potrawka z kurczaka, ryż.
Surówka z selera.

ŚRODA ( 21.02 )
Krem z soczewicy.
Makaron carbonara.

CZWARTEK ( 22.02 )
Krem z dyni i marchewki.
Naleśniki ze szpinakiem i serem feta.

PIĄTEK ( 23.02 )
Krem z pieczarek.
Udko pieczone, ryż.
Pomidor z cebulą.


POLECAMY KOMPOT W CENIE 3 PLN.